dilluns, 1 d’octubre del 2012




IV Pedalada escolar

Dins el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura s’ha celebrat la 4ª Pedalada Escolar




150 alumnes de quatre centres educatius han participat en la pedalada escolar de la ciutat. Als participants de les tres primeres edicions, Institut Torras i Bages, Escola Patufet Sant Jordi i Institut Bellvitge, s’hi han sumat alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors, que han baixat des del carrer Vallparda de Collblanc, la qual cosa ha significat un major esforç per part de la Guàrdia Urbana de cara a controlar el bon funcionament de la passejada.

 Els ciclistes han baixat per la Rambla Just Oliveres, Travessia Industrial, Avinguda d’Amèrica i Rambla de la Marina fins el Parc Ecològic de Bellvitge. Aquí els i les alumnes han pogut completar el seu esmorzar amb l’aigua, sucs i barretes de cereals que els ha ofert l’Ajuntament



 El trajecte ha prosseguit fins la llera del riu Llobregat on han passejat tots els participants i des d’on s’ha emprès el camí de tornada fins l’Avinguda del Carrilet, a la Rambla. Els participants han tornat als centres sempre escoltats per membres de la Guàrdia Urbana amb bicicleta.

També han acompanyat la comitiva persones de la Creu Roja de l’Hospitalet, que han hagut de recollir algun participant que havia sofert algun desperfecte, que en cap cas no ha sigut greu, i personal de Protecció civil.


Cal esmentar com sempre la labor d’en Jaume Agustí, professor del Torras i Bages, que ha tingut molta feina reparant algunes bicicletes que havien patit incidències de diverses classes. Per sort, la pluja només va arribar al darrer moment.