dijous, 23 de maig del 2013



CLOENDA AGENDA 21 ESCOLAR 2012-2013
Més de 300 alumnes de diversos centres de primària i de secundària s'han tornat a trobar per intercanviar les seves experiències i participar d'una diada plena d'activitats sostenibles.




Un any més El Centre cultural Metropolità Tecla Sala ha acollit la cloenda de l’Agenda 21 escolar. Una quinzena d’escoles han participat de diverses activitats i tallers dinamitzats pels alumnes de centres educatius com :
Tecla Sala, que ens ha ensenyat a crear un portamonedes amb tetrabriks.
Sant Josep el Pi, que han cuinat crispetes amb una cuina solar.
Eugeni d'Ors, que ens ha permès d'assistir a un llançament de coets fets amb ampolles de plàstic i propulsats amb aigua.
Eduard Fontserè, que ens ha ensenyat a construir penells amb ampolles de plàstic.
Sant Jaume de la Fep , que els seus alumnes de la USEE ens han ensenyat  a plantar un all.
Bellvitge que han dinamitzat una cursa amb cotxes solars fabricats pels alumnes de l'institut.
També s'ha comptat amb la participació de diverses entitats col·laboradores com el Casalet amb el Pesca deixalles, La Saboga  creant punts de llibres amb capsules nespresso, el TPK amb una activitat creativa i artística, Àmbit energètic que  ensenyaren als alumnes  com crear un Hort sostenible i la Fundació Ondablue que va dinamitzar el seu  taller "L'aigua un recurs imprescindible".

Durant l'acte també va haver-hi temps perquè les escoles i instituts participants intercanviessin les seves experiències tot exposant a la sala d'actes del centre cultural la feina feta durant el curs.
Actualment hi ha 26 escoles adherides, que realitzen gran varietat d'activitats educatives que tenen com a objectiu el respecte del medi ambient.



Si vols veure la Notícia a L'H digital clica AQUÍ