dimarts, 17 de desembre del 2013


GRUP DE TREBALL D’EDUCACIÓ AMBIENTAL I DEL RIU




El passat  12 de desembre va tenir lloc la reunió del Grup de treball d'educació ambiental i d'apadrinament del riu Llobregat.
Representants de 8 escoles i instituts de l'Hospitalet, diverses entitats de la ciutat i la tècnica de medi ambient de l'Ajuntament, es van reunir a Ca n’Arús mogudes per un interès comú. Apadrinar el tram del riu Llobregat que passa per la ciutat.

Qualsevol entitat o escola que desitgi apadrinar cal que es comprometi a realitzar un cop l'any alguna acció tant sigui in situ o bé a l'aula a favor del riu. Està previst pel següent trimestre realitzar un acte de signatura de la Carta de compromís per part dels diversos padrins del riu.
Actualment existeix un bloc creat per en Jaume Agustí, professor de l'institut Torres i Bages on les escoles i entitats  poden anar introduint les activitats fetes entorn al riu.
L’adreça del bloc és http://elllobregat.blogspot.com.es/



Està prevista que la propera reunió es realitzi el 30 de gener del 2014. Tots els ciutadans, entitats i centres educatius que vulguin participar en aquest projecte i ser padrins del riu esteu convidats a assistir-hi. Només cal que mostreu el vostre interès per correu electrònic a  Toni Martínez amartinez@l-h.cat
Per consultar la carta de compromís cliqueu aquí.