divendres, 14 de febrer del 2014



80 ENTITATS DE L'HOSPITALET APADRINEN EL RIU LLOBREGAT

Arrel de l’arranjament del camí d’accés al riu Llobregat des de Bellvitge que facilita arribar al mateix a peu i en bici al setembre del 2011, el grup de treball d’educació ambiental i el grup de treball del riu de la ciutat es planteja reforçar els valors del riu.



Per aquest motiu sorgeix la idea d'apadrinar la zona fluvial de terme municipal de l'Hospitalet. Després de fer un oferiment col·lectiu a totes les entitats de la ciutat, a la comunitat educativa i individus a títol particular,  el resultat final va ser la signatura de la Carta de Compromís el passat 12 de febrer d'una vuitantena de padrins.


L'acte d'apadrinament simbolitza el compromís de fer una actuació com a mínim un cop l'any i d'aquesta manera donar a conèixer i apropar el riu a la ciutadania. L'actuació pot ser  una activitat, visita , taller ... i pot realitzar-se o no "in situ" al riu.
A més a més davant la importància de compartir la experiència amb tots els padrins s'ha creat un espai virtual per abocar notícies, documents, fotos, etc... i que permeti ser consultat en qualsevol moment. http://elllobregat.blogspot.com.es/

L'H DIGITAL

 
 
Podeu consultar altres notícies relacionades al següents enllaços.
Natura i Medi Ambient a L'Hospitalet de Llobregat