divendres, 23 de setembre del 2016


Per vuitè any consecutiu s’ha celebrat la Pedalada escolar, amb la participació de cinc centres de secundària i un total de 160 alumnes i quinze acompanyants. La Guàrdia Urbana va anar a recollir al seu centre els alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors que, a la sortida del Parc de la Torrassa es varen ajuntar amb els de l’Escola Montessori. Junts varen arribar a dalt de la Rambla Just Oliveras. També havien baixat escoltats els de l’Institut Apel·les Mestres. El recorregut comú va començar tot baixant la Rambla fins la Plaça Amalvígia, on s’hi varen ajuntar els alumnes de l’Institut Bellvitge i els de l’Escola Jaume Balmes. Tots junts, varen passar pel Parc de Bellvitge, el carrer de la Residència i el carrer de Can Trías, fins agafar el camí del riu.

Aquest any es va pujar fins la passarel·la de Cornellà per poder travessar el riu fins la llera dreta i baixar fins la zona d’esbarjo prop de l’Autovia, on es va fer l’esmorzar. A la tornada, els ciclistes varen haver de baixar de les bicis per passar pel pont de l’Autovia, perquè el camí encara és força estret.
Després dels 17 km de recorregut comú, la Guàrdia Urbana va acompanyar els ciclistes als seus respectius centres. Durant el recorregut, es va comptar amb la col·laboració de Protecció Civil i la Creu Roja de l’Hospitalet. La Pedalada Escolar s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada